Levertijd

Alle producten worden met liefde en aandacht (hand)gemaakt, dat heeft tijd nodig. CreaDo streeft er naar de bestellingen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 3 werkdagen te verzenden. De levertijd is afhankelijk van de voorraad en de persoonlijke wensen. Een product dat speciaal voor de klant ontworpen wordt, heeft een langere levertijd dan een standaard product. 

Heb je het voor een speciale datum nodig? Mail dan even voor je de bestellig plaatst naar info@creado.nl en vraag naar de mogelijkheden. Let op: CreaDo is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport.

 

Verzending

De verzendkosten verschillen per product, afhankelijk van het formaat en gewicht.

Brievenbuspost; de kosten hiervoor zijn €2,99. Stickers en strijkapplicaties kunnen voor dit tarief in een envelop verstuurd worden. Hierbij ontvang je geen track en trace.

Brievenbuspakket; de kosten hiervoor zijn €3,99. De meeste producten uit de webshop kunnen als brievenbuspakket verstuurd worden. Je ontvangt een track and trace code als je bestelling op de post is gegaan.

Pakketpost; de kosten hiervoor bedragen €6,99. Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost verstuurd. Je ontvangt een track and trace code als de bestelling verzonden is.

België; de kosten hiervoor zijn €9,99. Dit geldt voor alle bestellingen naar België. Je ontvangt een track and trace code als de bestelling verzonden is.

Ophalen; is mogelijk in overleg en uiteraard gratis.

 

© 2018 - 2024 CreaDo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel