Ruilen en retouneren​

Natuurlijk hoop ik dat de producten naar wens zijn. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kun je het product, binnen 14 dagen na ontvangst, ruilen of retourneren. Dit kan zonder opgave van reden. Indien je gebruikt maakt het herroepingrecht, komen de kosten van het terugzenden voor eigen rekening.

Gepersonaliseerde producten worden speciaal voor je gemaakt en kunnen hierdoor niet retour. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op gepersonaliseerde producten. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

 

Retour sturen

Voordat je iets retour stuurt, mail dan eerst even naar info@creado.nl en vermeld darbij de volgende gegevens:

Datum:

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

(Artikel + gevens hier noteren)

Besteld op:                                     Bestelnummer :

Ontvangen op:

Naam/Namen consument(en)

Adres consument(en) :

IBAN Rekeningnummer waarop het bedrag dient teruggestort te worden:

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

Indien je een bedrag betaald hebt, zal CreaDo dit bedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds onbeschadigd terug ontvangen is door CreaDo of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

Als het product onbeschadigd ontvangen is, zal het bedrag binnen 14 dagen worden teruggestort. Indien het product gebruikt of beschadigd is, kan ik het helaas niet terugnemen. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

Het terugsturen van het product kan naar:

CreaDo

Meerweg 41

1764 KG  Breezand
 

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

 

© 2018 - 2024 CreaDo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel